Stavanger
Stavanger

Som omtalt i

               

Savner fokus på lærerformidling

Stavanger

Privatundervisning i Stavanger

Ungdomsakademiet er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. Vi ønsker å hjelpe elever til å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vår hjelp er et godt supplement til undervisningen på skolen. 


BARNESKOLE - UNGDOMSSKOLE - VIDEREGÅENDE - PRIVATIST

Stavanger har 40 skoler med rundt 14.500 elever fordelt på 27 barneskoler, 11 ungdomsskoler og to 1-10 skoler. Det er 25 fylkeskommunale videregående skoler i Rogaland.

I følge Aftenbladet er det kun en av ti elever som går på leksehjelp i Stavanger. Årsakene er forskjellige. Bor du i Stavanger og trenger en motiverende og engasjert personlig lærer (PL) til ditt barn? Ungdomsakademiet har over seks års erfaring innen privatundervisning. 

Vårt mål er å skape en god faglig plattform med trygghet og motivasjon. Vi underviser elever på alle nivåer og innen matematikk, fysikk, kjemi, norsk, spansk, tysk, norsk, engelsk og m.fl. Vi har personlige lærere som kan hjelpe barn på barneskolen, ungdomsskolen og den videregående skole. Vi hjelper også elever som tar privatisteksamen og skreddersyr opplegget etter behovet.

Undervisningen kan foregå hjemme hos eleven, på campus eller et annet sted sentralt i Stavanger. Vi tilbyr også online-undervisning til gunstige priser. Samme pris også i helger og røde dager

 

Priseksempel på Personlig Lærer (PL):

Kr. 470,- per time ved en 20-timers pakke
Kr. 390.- per time ved en 50-timers pakke

Oppmøteavgift ved hjemmeundervisning i Stavanger: fra kr. 120,- per gang

VI HAR FORNØYD- OG LÆRERGARANTI  

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Oslo - Bergen - Trondheim - Stavanger
Skøyen, Thunes vei 2
Helsfyr, Grenseveien 90
Vika, Ruseløkkveien 26
Hjemmeundervisning

Alle andre byer
Online undervisning

Tlf. 400 66 466 
Mandag - fredag: 09:00 - 18:00 

 

 Mer informasjon

PRIVATLÆRERE (PL) SØKES

Vi søker deg som ikke bare er faglig sterk, men også har gode formidlingsevner og ønsker å gjøre en forskjell for andre. Du må kunne vise til gode resultater i de aktuelle fagene.

 

Bli privatlærer

KONTAKT OSS